You only miss the sun when it starts to snow

 
Ge mig värme och sol. snälla

Hej på er! Allt känns så tråkikgt ju st nu, vädret, skolan, allt. Jag känner inte för att fota - därav det dåliga bloggandet, men jag ska verkligen försöka ta mig tid.
 
Jag hade mitt första nationella igår! Jag hade byggt upp en nervositet som faktiskt var helt onödigt, för det var inte alls svårt! Nästa vecka blir det läsförståelse och uppsats.

Nytt skal!

Hejhej!
Kom precis hem från skolan. Känns som om allt bara rullar på Auto-pilot just nu, tror det är vädret som gör att allt känns grått..
Men i morgon får jag gaska upp mig, för vi har nationellt prov! Muntligt svenska prov är det,, och även om alla säger att det inte är svårt så blir jag nervös! *Fingers crossed*
 
Mitt nya skal som jag beställde i torrdags kom igår! Jippie!
Tycker verkligen om det, och det var inte särskilt dyrt heller, 119:-

Stöten för alltid i mitt ♥

Här kommer ytterligare lite snöiga bilder från stöten! :)
 

Veckans blogg

Varje måndag kan ni vara med och tävla och varje söndag drar jag en vinnare som jag visar upp här! Jag skriver också några rader om bloggen så det blir mer än bara en länk som vinst! Ta chansen att visa upp din blogg!
 
 

Reglerna är enkla:

Skriv en kommentar att du är med och tävlar. Skriv gärna vad din blogg handlar om!

 

Ett + i kanten (varje sak ger en extra lott)
- Följ mig på Bloglovin. HÄR (skriv vilket nummer du blev)
- Skriv ett inlägg på din blogg att du är med.
- Gilla inlägget på Bloglovin.

 


Vinnarna av veckans blogg!

Hej!
Eftersom jag inte kunde dra en vinnare förra veckan så drar jag två denna i stället!
Alla plus i kanten blev till en extra lott.
Jag lottar alltid fram vinnaren och det är endast slumpen som avgör.
 
Veckans första vinnare...
 
Maja! Hon är en glad tjej född år 2000 och i hennes blogg kan ni läsa om lite allt möjligt! Hon skriver bland annat om hennes vardag, mode, kläder, hennes tankar och även om hennes söta kanin! Jag tycker defenitivt att ni ska kika in på Majas blogg! ~LÄNK~ ~LÄNK~ ~LÄNK~
 
Vinnare nummer 2 blev,,,
 
Min namne, Amanda! Hon bor i Finland och hon beskriver sig själv som en konstig tolvåring med kärlek för foto, mode, matlagning, enhörningar, resor, One Direction och mycket mer!  Hennes blogg är ny och jag tycker den är klart värd en boost! ~LÄNK~ ~LÄNK~ ~LÄNK~
 
Tack för alla som var med! Det kommer en ny chans i morgon igen för er som inte hade turen med sig. Vill ni att er blogg ska synas såhär så ta den chansen!
 

Mumsigt!

Hej på er!
Idag har vi varit i stan, och det var en riktig pers eftersom jag fortfarande är sjuk.. Men jag hittade en tröja, ett par byxor och en hår-dounut! Sen unnade jag mig en Ben&Jerry's med bara för att jag är sjuk :)
 
När vi kom hem så gjorde mamma semlor, och oh my god vad jag älskar semlor! Defenitivt bland den bästa fikan man kan äta!
 
Jag ber om ursäkt om inläggen blir få och tråkiga, men vid den här perioden på året blir det inte att jag fotar särskilt mycket. Mest inomhus :)

Sjuk'

Hej på er! Hoppas att ni mår bra! Själv mår jag inte något vidare. Snuvig, ont i halsen och hängig. Jag undrar just nu om det verkligen var så bra att jag gick till skolan idag...
Nu ligger jag i alla fall uppskrupen under en filt i min säng med min onepiece och värmer mig.
Glöm inte att rösta på min bild (nr 2) ~HÄR~ (om ni tycker om den)
Och glöm inte heller att anmäla er till veckans blogg ~HÄR~ (Denna veckan drar jag två vinnare eftersom jag inte drog någon förra veckan)
 

Shadows are memories from the past

Hej på er!
Jag åkte på den där förkylningen :( Så ingen träning för Amanda idag, men det ger du dock tid åt annat! Som att ta annorluna och lite random självporträtt, vilket man inte gör varje dag! Jag som inte direkt älskar att stå framför kameran.. 
Haha den andra bilden är ganska väligt random, men jag gillar ändå känslan :)
 


Colourful

 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/ 1,8
 

Snöiga, fantastiska stöten

Hej på er! Hoppas ni mår bra! Själv känner jag att jag börjar bli förkyld. Ungefär 70% av alla som var med uppe i stöten har varit sjuka igår och idag, samanlagt hade skolan 97 sjukanmälningar igår! 97! (Det går bara drygt 300 elever på skolan)
Tänkte i alla fall ge er lite av bilderna jag fotade med min systemkamera i stöten. Jag fotade bara sista dagen, för jag hade fullt upp med att åka de andra två dagarna! haha! :)

 
  Någon favorit? =)

Unpacking

Hej på er!
Har just precis packat upp mina väskor, och nu håller jag på att gå igenom bilderna från stöten i datorn samtidigt som jag lyssnar på Uncover med Zara Larsson. Sjukt bra!!
Jag bjuder på en bild från förra veckan så länge!

Rösta på min bild!

Hej!
Kom nyss hem och jag insåg att jag inte har suttit vid en dator på 4 dagar, så 117 olästa bloglovin-inlägg och massor av fina kommentarer att svara på!
Jag såg att jag var finalist i tävlingen hos Juliasmagazine, och jag skulle bli jätteglad om ni ville rösta på min bild där! Nummer 2!
~Direktlänk~
 

Hejdå stöten!

Ja idag lämnar vi detta snöparadiset. Just nu sitter vi på bussen och jag kan ju säga att jag inte är så jättetaggad inför en 9 timmars bussresa..

Det har verkligen varit fantastiskt och jag är så glad att jag valde att följa med!


Bättre dag 2

Hejhopp!
Idag har åkningen gått mycket bättre! Så roligt när man väl kommer in i det! Nu ska vi börja packa ihop våra saker som är spridda över allt i stugan. Kram!


Kallt värre

Hej på er!
Vi har precis åkt färdigt för dagen och efter många vurpor och värkande muskler ska vi snart åka till stugan och dricka något varmt.


Stöten

Hej! Idag åker jag till stöten med skolan! Ooooh myyy gooosh! Jag som aldrig åkt skidor i hela mitt liv, hur ska jag klara mig??
Hur det än går kommer det bli så himla roligt och jag längtar hur mycket som helst!
Jag har inte min dator med mig eller något sånt, så jag ska försöka mobilblogga några gånger så får ni se alla de andra bilderna när jag kommer hem sedan!
 
Bild från igår. Jag skulle engentligen packat klart min väska, men när jag såg ljuset kunde jag inte stoppa mig själv från att gå ut och fota!
 
OBS! På grund av resan så kommer jag inte hinna fixa med veckans blogg, så tänkte att jag väljer två vinnare nästa söndag i stället. Passa på nu, dubbelt så stor chans att vinna!

Maja #2

 
 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8

It's snowing again

Hej!
Kom hem tidigare från skolan idag, för vi hade en inställd lektion, och eftersom det har snöat i princip hela dagen låg det ett vitt täcke här hemma!
Första tanken var såklart: Ut och fota! Var dock rätt grått och tråkigt ljus, men det blev några bilder i alla fall!
 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8

Veckans blogg

Varje måndag kan ni vara med och tävla och varje söndag drar jag en vinnare som jag visar upp här! Jag skriver också några rader om bloggen så det blir mer än bara en länk som vinst! Ta chansen att visa upp din blogg!

Reglerna är enkla:

Skriv en kommentar att du är med och tävlar. Skriv gärna vad din blogg handlar om!

Ett + i kanten (varje sak ger en extra lott)
- Följ mig på Bloglovin. HÄR (skriv vilket nummer du blev)
- Skriv ett inlägg på din blogg att du är med.
- Gilla inlägget på Bloglovin.


Matlagning, möte, öppet hus

//Tidsinställt//

Hej på er!
Jag vet redan nu att jag inte kommer has någon möjlighet att blogga idag, då jag inte kommer hem förrän typ halv 10 på kvällen. Vi ska nämligen första laga mat som vi ska ha med oss till stöten (OMG Vi åker tiill stöten på torsdag!!) och sedan är det föräldrarmöte och efter det öppet hus. Så fullt upp helt enkelt!
Tyvärr så missar jag ett specialpass med friidrotten idag då dett öppna huset är obligatoriskt, men men :)
Från i fredags

Vinnaren av veckans blogg!

You know how it works. Alla plus i kanten blev till en extra lott.
Jag lottar alltid fram vinnaren och det är endast slumpen som avgör.
 
Veckans vinnare blev.... *trummvirvel*..... Emma som driver bloggen Sjufoto!! ~LÄNK~ ~LÄNK~
 
Emma heter även denna veckans vinnare och hon är 15 år och kommer från skaune! Hon skriver själv att hon älskar att designa, lyssna på musik, fota, skratta och mycket mer! Det är bara några av sakerna man kan läsa om i hennes blogg. Hennes design är sjukt fin och ger även ett smakprov på de vackra bilder hon visar upp i sin blogg! Ni hittar även massor av tips! Designtips, bloggtips, fototips! Så jag skulle inte missa hennes blogg om jag var er! ~LÄNK~ ~LÄNK~ ~LÄNK~
 
Tack för alla som var med! Det kommer en ny chans i morgon igen för er som inte hade turen med sig. Vill ni att er blogg ska synas såhär så ta den chansen!

Golden light

Hej!
Idag blir det.. kalas! Haha många i släkten som fyllt år nu de senaste veckorna och då blir det ju många kalas! Idag är det Nina vi ska fira och som tur är så bor de just precis över gatan, så ingen lång resa.
Sen efter kalaset så ska jag till Moa och sova där, det känns som om vi inte träffats utanför skolan på år! Ska blir jättekul i alla fall!
 
Gammal bild

Vad jag läser just nu

Hej på er!
Jag vet inte hur många av mina läsare som är bokintresserade, men ni som hängt här ett tag vet om att jag bara älskar att läsa!
Jag försöket göra lite boktips då och då, men det har inte fått någon jätterespons, men det kanske kommer!
 
Jag tänkte i alla fall göra ett litet inlägg om boken jag läser just nu!
 
Divergent
Veronica Roth
 
Jag läser alltså boken Divergent (på engelska) och det är en dystopisk bok med lite samma känsla som hungerspelen. Den utspelar sig i en dyster framtid där mänskligheten är uppdeade i fem stycken olika "factions" beroende på vilken personlighet och vilka egenskape du har.
Bokens huvudperson Beatrice är född i Abnegation, de som är helt osjälviska. 
När man fyllt 16 får man sedan göra ett livsavgörande beslut, att antingen stanna kvar i sin faction för alltid eller byta till en annan och leva där i all framtid. Innan valet görs ett test för att se vilken faction du skulle passa bäst i (men du får ändå välja vilken du vill) och boken börjar med att Beatrice gör sitt test. Det enda problemet är att hennes test visar att hon skulle passa bäst i tre stycken olika. Detta händer nästan aldrig och hon vet inte vad hon ska göra.
 
Jag har inte kommit så jättelångt än, men jag tycker att den är jättebra och jag tycker om sättet den är skriven på. Om ni gillar hungerspelen så tror jag att ni skulle gilla den här boken också. Den har även kommit ut på svenska nu!
 
Vill ni att jag ska göra några fler boktips/vad jag läser just nu/vad jag vill läsa-lista?

Ledig kväll

Hej på er!
Först och främst vill jag be om ursäkt för både dålig uppdatering och tråkiga inlägg den här veckan. Skolan har börjat och jag hinner varken blogga eller fota.
Men nu går vi mot helg och eftersom jag inte hade någon träning idag så tog jag vara på tiden och fotade lite grann!

Home, tea, leave

Hej! Är bara hemma och vänder idag. Är hemma ca 45 minuter innan jag måste iväg till bussen.
Får se om jag bloggar mer efter träningen. 

Före/Efter

Hej! Idag var min första skoldag, och jag måste ändå säga att jag inte var så fasansfullt trött i alla fall! Vi pratade mycket om de nationella proven vi ska ha, och lektionerna var ganska lugna.
Nu blir det chill i en timme och sedan bär det av mot träning som vanligt. Känns skönt att ha kommit in i de vanliga träningsrutinerna nu igen efter jul!
 
Jag tänkte också bjuda på lite före/efter som jag hoppas uppskattas.
Före är precis som bilden är tagen, grå och dassig för att den är tagen i raw, så före-bilden är inte redigeriad i camera raw. Är före/efter-bilder något som gillas och vill ses mer av?

Maja #1

Hej på er! Jag antar att alla har börjat skolan? Jag kan glatt säga att jag inte är en av dem! Vi har nämligen fått kompledigt idag, så vi börjar först imon! Häärligt!
 
Nu tänkte jag visa er några av bilderna på Maja! Det har tagit tid (I know) men nu är det helt klart och jag måste säga att jag är sjukt nöjd med dem! Och Maja är ju bara så vacker!
 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8

Veckans blogg

Varje måndag kan ni vara med och tävla och varje söndag drar jag en vinnare som jag visar upp här! Jag skriver också några rader om bloggen så det blir mer än bara en länk som vinst! Ta chansen att visa upp din blogg!

Reglerna är enkla:

Skriv en kommentar att du är med och tävlar. Skriv gärna vad din blogg handlar om!

Ett + i kanten (varje sak ger en extra lott)
- Följ mig på Bloglovin. HÄR (skriv vilket nummer du blev)
- Skriv ett inlägg på din blogg att du är med.
- Gilla inlägget på Bloglovin.


Uppe med tuppen!

Hej!
Någon som är vaken? Jag är i alla fall. För idag ska vi nämligen åka till Ullared!!
Det är faktiskt jag som har tjatat på mamma och pappa att vi ska åka och när de läser det här vill jag att de ska veta att de är de bästa i i hela världen.
 
Veckans blogg kom upp lite sent igårkväll, I'm sorry, men när vi kom hem fån kalaset så började en film på tv som jag bara var tvungen att se. Schindlers list. Så hemk. Så sorglig. Så bra.

Vinnaren av veckans blogg!

You know how it works. Alla plus i kanten blev till en extra lott.
Jag lottar alltid fram vinnaren och det är endast slumpen som avgör.

Första vinnaren av veckans blogg år 2013 är....
EMMA!!! ~LÄNK~ ~LÄNK~ ~LÄNK~
 
Vinnaren heter som sagt Emma och hon är en 16årig tjej från Jönköping. Hon är inte bara grym på att fotografera, bilderna hon ritar är fantastiska! Så otroligt vackra och framför allt realistiska! 
I hennes blogg kan du se jättefina bilder som hon både fotograferat och ritat, du kan se outfitar och frisyrer.Hon har även tips, som hur du pimpar dina hörlurar och hur du blir bättre på att rita. Så vad du än gillar för något kan du säkert hitta det här! ~LÄNK~ ~LÄNK~ ~LÄNK~
 
Tack för alla som var med! Det kommer en ny chans i morgon igen för er som inte hade turen med sig. Vill ni att er blogg ska synas såhär så ta den chansen!

Mot nytt kalajs!

Hej på er!
Linnea och jag började dagen med ett gympass, och man känner verkligen hur det piggar upp!
Nu ska vi alldeles strax åka och fira min kusin som fyllt år! Mycket kalas nu på siståne, men jag tackar verkligen inte nej ;)
 
Från igår
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8

Mums!!

Hejhopp!
Hoppas ni mår bra! Just nu så är mina kussar här och firar min pappa! Vi har ätit kladdkaka (som jag bakat) och nu kollar vi på jvm-finalen i hockey.

Jag är med och tävlar - Min bästa bild 2012

Jag är med och tävlar hos Julia! Var med du också! HÄR!
Vinsten är en värdecheck på 400 kr hos Kamda.se! Om jag vann skulle jag vilja ha en transparent reflexskärm 110 cm, ett regnskydd och en vit bakgrund 50x100 cm.
Mitt bidrag:
 

Fri som en fågel

 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8

Det rullar på

God dag! Dagarna på lovet rullar på, dock så är man inte särskilt inspirerad till att döra något, då det bara är grått och trist ute hela tiden..
Just nu sitter pappa och jag och tittar på semifinalen mellan Ryssland och Sverige. Står just nu 2-2 och det är verkligen spännande!
Ikväll blir det träning som vanligt.

Like diamonds in the sky

Hejhopp! 
Tänkte visa bilderna jag tog på reketerna på nyår! Oturligt nog så var det regnigt så jag kunde inte ta stativet och köra några långa slutartider, utan jag sprang sporadiskt ut från verandan med kamran i högsta hugg samtidigt som jag försökte att skyla den så gott som det gick från dropparna (Det var ju inget skyfall precis, men ändå)
 
Så här är i alla fall resultatet!

 
 
 
 
 
OBS! Glöm inte anmäla er till veckans blogg!
 

Congratulations

Hej! För det första. Min dator har typ pajat. För att den ska laddas måste man trycka in laddningssladden jättehårt in i datorn, så jag får se om jag lämnar in den inom snarast.
För det andra: GRATTIS PAPPA! Hoppas att du får en fortsatt bra födelsedag!
 


Några av 2013 filmer att se!

Hej! Efter en lång sovmorgon är jag nu (relativt) redo att ta mig ann denna dagen. Slappa står det på schemat!
 
Jag tänkte lista några av filmerna som kommer på bio nu 2013! 
 
Beautiful creatures
 
 
The mortal instruments: City of bones
 
 
The Host
 
 
Percy Jackson: Sea of monsters
 
Catching fire (The hungergames 2)
 
Är det bara jag som är sjukt taggad för att gå på bio det här året!?

RSS 2.0