En ond cirkel

Hej!
Jag vet att jag bloggar dåligt just nu, men just nu är det inte så roligt måste jag faktiskt erkänna. Inte så många läsare, och då blir man omotiverad, och så skriver man ännu mindre och så får man ännu färre läsare - en ond cirkel helt enkelt.
Men det är bara att kämpa på. Det känns som om våren är på väg nu, och då blir det förhoppningsvis mer fart här igen.
 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8 + Reflexskärm silver

Självporträtt #1

Hej!
Redigerade precis klart ett av självporträtten jag fotade igår! Trots att jag inte är så bekväm framför kameran är jag faktiskt nöjd!
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8 + Reflexskärm silver

Time for tea

Go' kväll!
Vi sitter just nu och kollar boende, för vi ska nämligen åka till London i höst! Det ska bli så roligt! Jag har aldrig varit där innan, men det är en av de städer jag drömmer om att besöka :)
Mysa med sin familj, dricka chai och bara chilla runt i sin one piece är det bästa som finns!
 
Jag fotade lite självporträtt innan idag som jag ska redigera också. Kommer förhoppningsvis upp i morgon!
Är det redan måndag igen? *suck*

 

Lite mer från mångkamps-SM

 
 
Nikon D7000 + Sigma 70-300 mm

Suprise

Hej!
Bloggade inte igår, för vi var på stan och överraskade en kompis som fyllt år! Det blev verkligen lyckat!! Vi åt på Hong Kong och sedan åkte vi alla hem till Moa och kollade på film :) Jättemysigt och det var roligt att hon blev så glad.
 
Idag har jag tränat. Blev lite vikt och bara lite granna gym, ska ju inte träna så jättehårt inför SM... Det är ju redan nästa helg, och jag är jättenervös inför viken.. Aldrig tävlat i det innan :O

RSS 2.0