Känslan att bada i salt

Hej!
Jag ber om ursäkt för att jag bara lägger upp mobilbilder just nu, men det är för att jag inte har datorn med mig, och då kan jag inte lägga in bilderna.. (Jag har ändå inte fotat särskilt mycket)

Men i alla fall, idag var det till att stiga upp tidigt! Klockan 8.40 gick bussen mot Hamam! Det är ett turkiskt bad och spa och det var så häftigt! För det första fick vi smörja in oss i salt! En väldigt konstig känsla. Sedan var det två olika bastuar, och efter det skrubb och massage. Såklart var det lite mer invecklat, och med fler steg än så, men hinner inte skriva ner allt nu, skulle ta hela natten!

Nu ska vi snart gå och äta, det blir ala carte ikväll och det blir spännande! Något turkiskt antar jag ^^
Detta har jag på mig i kväll, lite extra ska det vara på ens mammas födelsedag! :)


Gårdagens!

Hej! Vi har just kommit upp från poolen, och nu ska vi bara slappa och ta det lugnt en stund. Sedan ikväll blir det Side igen!
Tänkte jag skulle visa vad jag hade på mig igår, älskar verkligen denna klänningen!

Klänning från Missäy, shorts från Gina, skor från ??


Side!

Go' kväll!
Här är det varmt och skönt, och nu har vi alla börjat bli lite bruna!
Igår var vi inne i Side och shoppade! Alla försäljare här är helt galna, men jag lyckades köpa en väska och ett par converse :)
Just nu sitter vi och tar en dricka och lyssnar på musik, bara att kunna sitta i klänning klockan halv åtta är ju fantastiskt!
Tog lite bilder igår, men inte mycket, det var så mycket folk att man inte ville ta fram mobilen. Kameran hade jag inte ens med mig!


Pink lipstick!

Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8
Fjärrutlösare ML-L3 och fönsterljus

Different

 

Arrival!

Hej där hemma! Här kommer lite bilder från dagen! Sol sol och mer sol!
Ni får även en sneakpeak på en fotografering jag hade med Linnea i solnedgången!

 


Uppe med tuppen!

Hej!
Nu sitter jag i solen och bara har det bra (antar jag?). Under veckan kommer jag visa många gamla bilder som ni i
nte sett för jag har inte datorn med mig. Kanske jag mobilbloggar någon dag, för det finns gratis wifi i lobbyn!
 

Mitt skal!

Jippie! Mitt skal hann komma idag innan vi åker! Jag väligt nöjd med hur det ser ut, lite mörkt i nederkanten bara, men det kan ju inte alltid vara perfekt!
Nu tror jag att allt är färdigpackat (för hoppningsvis) och jag är så taggad! Värmen här kommer jag!

Studiedag!

Kajsa och Anna åkte just hem, och vi har haft det såå mysigt! Vi såg på filmen Love and other drugs och den är bara så bra!
Idag har vi studiedag, och det är det bästa som finns! Bara slappa hela dagen! Sedan måste jag packa också, för vi åker till Turkiet i övermorgon!! :D Så förutom att packa måste jag också fixa tidsintällda inlägg här.
Nikon D7000 + Nikkor 18-55 mm

Pizzabak!

Hejhej!
Anna och Kajsa är här för att sova över!
Vi har precis bakat våra "önskepizzor". Efter många skratt och mycket ost så är de klara och så snygga de ser ut!
 

Det blir till att klä sig varmt!

Hej!
Steg upp lite tidigare idag, Linnea ska spela fotbollsmatch. Men fy vad kallt det är! Måste ju gå med tjocka tröjor och jackor, och det är nästan bud på vantar. Usch!
 
Igår beställde jag tillslut mitt mobilskal som jag vann, sjukt svårt att bestämma sig! Men nu är det gjort, ni får se det när det kommer!
Nu blir det till att ge sig ut i kylan!
 
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8

Fotografering - ett helgnöje


 
Hej!
Idag har det regnat ute hela dagen, och vad gör man inte när det regnar ute? Jo man fotar inomhus!
Jag letade runt på nätet efter inspiration till fina självporträtt och hittade några likanande dessa.  Är faktiskt nöjd med resultatet! Vet dock inte om de ser lika dana ut på era skärmar? För jag har börjar misstänka att min skärm är lite ljus, och då redigerar jag ju dem som jag vill ha dem och så som dee ser ut på min skärm. Så kanske ser lite mörkare ut för er än för mig?
 

En tredjeplats!

Hej!
Jag var så trött när jag kom hem igårkväll att jag inte orkade blogga.
Men i alla fall, trea kom jag! Jag är så glad! Det var i diskusen och det var min första SM-medalj! Det var verkligen roligt igår, synd bara att det var så kallt och regnigt :/

 


Sweet light in the morning

God Morgon!
Håller just nu på att packa ner alla grejer jag ska ha i eftermiddag. Skol-SM är ju lite av en spextävling, och vi ska klä ut oss när vi tävlar! Direkt efter tävlingen så sticker jag och spelar match, så kanske inte hinner skriva här förrän sent ikväll eller i morgon. Men som sagt, det blir många väskar att packa!
 
En bild jag fotade i går.
Nikon D7000 + AF Nikkor 50mm f/1,8 + Close-up filter (+5)

Belive Me Shirt

Hittade denna fina tröjan på fokiwa.se, så sjukt snygg! Får se om jag ska köpa den, för jag har så mycket annat jag behöver köpa just nu, minneskort bland annat..
Jag tycker att alla kläder på fokiwa är så fina, bara inte min stil, men denna skjortan föll mig verkligen i smaken! Som sagt får se om jag köper den nu snart, annars så kanske man kan önska sig den i julklapp eller något (hmm...mamma, pappa?) Haha! :)
 

Good morning sunshine

Kände mig förvånansvärt pigg när jag steg upp idag. Så skönt att känna det. Ibland kan man ju vakna upp och känna sig som ett lik, och det är ju inte lika härligt.
Kort dag i skolan, det är bland det bästa som finns ska jag säga! Vi hörs i eftermiddag! :)

You have not lived, until you've found something worth dying for

Satt och pysslade ihop denna bilden innan. Älskar citatet. Så sant!
 
Go' kväll!
Kom typ nyss hem från min träning. Kan dock iknappt förstå varför jag åkte och tränade, jag var (och är fortfarande) så sjukt trött efter skoljoggen så att det känns som om jag knappt kan stå på benen, men nej, jag var ju såklart tvungen att åka och träna.. smart? Tror inte det va..
Nu blir det engelskaplugg, och kanske lite SO också. Får se vad läxorna har att erbjuda. 
Kram!

I remember every sunset



Med dessa bilder säger jag godnatt! 
Kom hem från träningen och satte mig direkt framför Lakers, GÖTT att de vann extrapoängen i alla fall. Även Zlatan och Paris ser ut att vinna sin match.
Nu blir det min goa kudde. Natti!

Taggning på en tisdag

Hej!
Sitter just nu och läser Utvandrarna. Vi har just nu tema migration i nästan vart enda ämne..
Vanlig dag i skolan annars, sjungit för full hals på musiken, studerat genetik och ärftlighet på biologin. I morgon taggar vi den 8,5 km lång skoljoggen. Sista gången nu! Sedan taggar jag även till skol-sm som är på fredag. Mycket taggning såhär på en tisdag!

Vad gör man inte, när inspirationen plötsligt kommer?

 
Tillbaka med lite nytt och fräscht, lite mer åt det rosa hållet denna gången, men jag har inte gjort designen själv från grunden, bara ändrat lite efter smak.
Det är lustigt hur man helt plötsligt kan få tillbaka inspirationen efter att ha bestämt sig för attr sluta blogga helt. En dag när jag satt och läste an annan blogg så kom suget bara sådär!
Dock har jag en liten annan tanke denna gången - göra bloggen lite mer personlig. Inte bara lägga ut bilder jag fotat på andra, natur osv, utan försöka få in lite mer vardag och självporträtt. Tror det kan vara en bra idé faktiskt, att pröva något nytt. Så enjoy!
 

Caseapp

Jag är med och tävlar om ett egendesignat mobilskal hos Malin!
Mobilskalen är från caseapp, här är deras facebooksida!

RSS 2.0