Gekås Ullared

Hejhopp!
Varit i Ullared igår och idag, därav ingen bloggning, har tyvärr inga bilder att ge er heller, så ni får helt enkelt stå ut :)

Puss och kram!

Postat av: KKUNGAMANDA

Vara med i min tävling där du kan vinna ett jättefint silver-halsband värde 395 kr?Isåfall klicka här -> http://kkungenduvet.blogg.se/2011/september/tavling-2.html#comment

2011-10-02 20:54:20
URL: http://kkungenduvet.blogg.se/
Postat av: Jonna Erlandsson

Sådär! Nu har jag valt ut lite finalister i min tävling så in och kolla om det blev du, det var inte lätt eftersom alla bilder var otroligt bra denna gång!Om du inte gick vidare, var inte ledsen för jag kommer komma med flera tävlingar i framtiden :) Du kan även rösta på den bild du tycker ska vinna!http://joonnas.beldo.se/entry/23015

2011-10-02 20:54:57
URL: http://jonnaerlandsson.se
Postat av: C - photos

Hejsan fotograf, sicka fina foton :)

Vill bara säga att jag är nu finalist i en fototävling för att vinna ett filter och skulle bli enormt tacksam om du ville rösta på mig! För övrigt har hon själv en enormt fin blogg med massa fina foton som du kan få inspiration av.

Om du röstar på mig(nr7)får du självklart en länkning i min blogg också!http://joonnas.beldo.se/entry/23015#commentHa det bra och hoppas att du vill hjälpa mig som hobbyfotograf!

Jag säger förlåt om du ser det här som skräppost...

För jag vet själv hur irriterande det är att få spam, men dett är någonting jag verkligen vill...

Kram!

2011-10-03 18:13:43
URL: http://standingcarla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: