Green green grass

 
En av de mest otroligt irriterande grejer hände mig igår, när vi var ut och plockade svamp.
När vi kom fram till bårt bästa ställe, då helt plötsligt möter vi en snubbe med en 3-literspåse full med svamp! Och det var inte det värsta, utan han flinar bara och säger "Hej" samtidigt som han tar upp EN TILL full 3-literspåse och så går han!
Såklart när vi kommer till vårt ställe var alla svamparna avplockade och vi fick åka hem med endast lite småttigt...
SURT!!
Men idag tog vi revanch! Vi hittade ett nytt ställe där det var som ett hav av kantareller! Så idag åkte vi hem med en hel ICA-kasse full med svamp! Gött Gött Gött!
 

Designproblem!?

Jag har ingen aning vad som helt plötsligt hänt med min design... Allt var ju bra i förrgår, odh jag har inte ändrat något? Någon som vet vad som möjligt vis kan vara fel?
Ja, ni får stå ut med hur det ser ut (För det kan väl inte bara vara min dator?) tills jag kommit på ett sätt att lösa problemet...
edit: När jag kollade på mammas och pappas dator såg jag dock inget fel, men så här ser du ut på min i alla fall... De som också tycker de ser konstigt ut, särskillt om man går in på de olika kategorierna, kan väl skriva det här?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vart jag än går

 
Hej på er!
Är sjukt trött idag. Sov till elva, men känns som om klockan var 7 när jag steg upp.
Idag har jag städat mitt rum, damsugat och allt, sedan blir det nog svampplockning.
Puss och kram! :)

Laxa cup 2012

Hej!
Kom just hem från Laxa cup! Har verkligen varit så roligt, med både vinster och förluster! Vi kom faktiskt till B-final, men förlorade den tyvärr med 2-0, men efter 6 matcher á 2x 25 minuter så är man rätt så seg i benen...
Vi hade jättefint väder, och jag är verkligen nöjd med hela lagets insats. Detta bådar så gott för serien!
Nu blir det vila med OS på tv och dator! :)

Alexander Rybak

 

Thomas Sabo

Halloj! När ni läser det här så är jag antagligen ute på en fotbollsplan och vinner en match - eller förlorar? (det hoppas vi inte!)
Här är lite närmare bilder på mitt superfina Thomas Sabo armband som jag fick i konfirmationspresent. Kommer köpa berlocker till det så fort jag kommer till en affär som har märket :)

Den eviga frågan

"Att köpa eller att inte köpa"
Ja, jag har ingen aning. Jag är så sugen på att byta ut min Nikon D3000 mot en mycket mycket bättre Nikon D7000, men jag vet inte om jag är så sugen att jag vill lägga 9000 kr på det?
Jag börjar verkligen känna att det är dags för en uppgradering, och alla funktioner jag letar efter finns just i D7000, men är det värt det?
Är det någon av er som har en Nikon D7000 som kan säga hur ni känner för kameran?
Lånad bild

De sista bilderna

Hejsan! 
I morse pacakde vi ihop och åkte hem från Kollevik. Allt gick på bara en timme. Högt tempo! :)
So fort vi kom hem var det bara för mig och Linnea att packa upp och sedan packa ner, för i morgon sticker vi till Halmstad och Laxa cup! Kommer bli så roligt!
Vårt lag var ju där förra året, men för Linnea och hennes lag är det första gången!
Men innan dess blir det en tripp tillbaka till Karlshamn för en kvällstävling. Slägga och diskus! Åker om en halvtimme, men ska se om jag hinner fixa  lite tisdinställda inlägg som kommer upp nu när jag är i Halmstad.
Här kommer de sista bilderna från Linneas och min lilla fotografering i början av sommaren!

I'm in love with a fairytale

Hejhopp!
Två superdagar har flygit förbi. Vädret har varit så toppen och jag har både solat och badat supermycket!
Dagens kväll spenderades på Vägga fiskestuga, med supergoda fiskerätter! Jag åt pasta med kräftostjärtar och räkor. Toppen!
Efter det avslutades kvällen med Allsång, inte därför att jag sjöng, men Alexander Rybak var där, och då åke kameran fram fort som ögat! Det var nästan så man sjöng med lite på hans låtar i alla fall, bara för att han sjunger så bra!

Soligt värre

God dag!
Pappas syster och hennes man sov över hos oss i natt. Mysigt! Efter de åkt i morse så var det direkt ut i solen, det  är så varmt och skönt att bara sola sola sola!
Försökte komma ut och fota lite igår, men ljuset var verkligen inte bra, så jag la ner det där ganska direkt.
Här kommer en gammal bild istället :)

Don't stop, make it rock

Hejsan svejsan!
Dagen igår rann ut i sanden, så det blev inte att jag bloggade, för jag hade inte så mycket att skriva om, vi var hos min farfar på kvällen, och det var mysigt!
Idag har vi varit och kollat runt på Östersjöfestivalen och allt som hör till. Käka langos i solen, kolla på helt onödiga saker som man egentligen inte behöver och titta på människor som spelar instrument. Supermys!
De här bilderna fotade jag för cirka två veckor sedan. I Love them!

En sen bakare (och bloggare)

Hej, och god kväll. Idag har jag haft fullt upp hela dagen, så uppdateringen har tyvärr aldrig kommit - förrän nu. Bättre sent än aldrig, eller hur?
Iaf så jag har bakat idag, i två timmar i eftermiddags innan jag snabbt kanstade på mig kläder för att hinna med bussen in till stan där jag skulle träffa Kajsa. Vi hade det såå mysigt! Sen så gick vi där ifrån till träningen och körde på hårt :) 
Nu när jag kom hem så har jag hunnnit med att äta, duscha och även att garnera mina fina cupcakes! Här kommer lite bilder på dem. De blev kanske inte så fina, men jag kan lova att de är desto godare!

På väg hem!

Sitter nu i bilen på väg hem från Tyskland. Efter flera timmar i bilen är man rätt så stel i ryggen..
Det är fortfarande en bit kvar, men tur att man kan underhålla sig med att uppdatera bloggen :)
 
Vi har verkligen haft det jättemysigt! Staden Burg är verkligen liten och mysig. Tog dock inte så mycket kort med kameran, då det inte har varit superbra väder, men jag har tagit en del med mobilen!

Gamla sommarporträtt

Ni har fått se en bild som jag fota på min syrra för väldigt länge sedan, och nu idag kom jag på att jag har några fler bilder att visa er från den dagen, både på mig och på henne!
Här kommer två till att börja med.

Vill ha!

 
1. Skor av Jeffrey Campbell. Så sjukt snygga! Men jag som är ganska lång får nog svårt att ha dem.. Men man kan ju alltid drömma! 
 
2. Magnetic nails från IsaDora. Vet inte om det funkar, men man ska hålla en magnet över dem och så ska det komma fram ett mönster..
 
3. Virkad klänning. Så fint och sommrigt, särskillt när man har blivit lite brun. Vill gärna ha en som inte är snövit, utan lite mer åt det beige-brun-vita hållet.
 
4. Berlocker till mitt Thomas Sabo-armband. Så fina, dessa tre är mina favoriter. Kommer defenitivt inhandlas snart.
 
5. Lucy shorts från Gina Tricot. Så fina! Behöver inte vara just dessa, men virkade shorts är så väldigt fint!
 
Puss och kram! :)

Ljusa sommarkvällar

Hej! Hoppas att ni har det bra, jag hart det i alla fall. Njuter för fullt av sommarlovet, även om de första veckorna var kaotiska med resa till Tyskland med min konfirmationsgrupp, själva konfirmationen, jag var med min kompis i hennes sommarstuga och Världsungdomsspelen i Göteborg. Men nu känner jag på riktigt hur skönt det är att ha sommarlov.
 

Mot Tyskland!

God morgon! Eller snart är det nog god middag för mig, var uppe med tuppen idag! Redan vid 7 klev jag upp och fixade den sista packningen. Sitter nu i bilen på väg till Tyskland! Jättemysigt! Vi kommer shoppa, bada i hotellets pool och bara softa! Jag har förberett tidsinställda inlägg så det kommer inte att vara tyst här :) Den här bilden är faktiskt tagen i Tyskland, när vi var där på konfirmationsresa!


Två tummar upp!

Kom nyss hem från en springrunda, mycket mycket skönt. Efteråt kände jag mig så peppad att jag gjorde 100 situps också. Tufft ska det vara!
Nu när man är fördig känner man sig bara så nöjd med sig själv, och jag har lovat mig sjäv att jag verkligen ska hålla igång med löpning och gym nu i sommar när idrotterna kanske har uppehåll, och än så länge så jag faktiskt varit jätteduktig :)
Här kommer lite bilder jag fotade när vi skulle ner och fiska här om veckan!

Sitter här och drömmer

Godmorgon!
Ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på musik. Det är det bästa som finns, att gå och lägga sig igen efter att man har ätit frukost.Supermysigt.
Inte så mycket på agendan idag, förutom att jag ska försöka komma ut och springa en runda och göra några drillar med släggan jag lånat hem, annars är det bara soft :)

Långa dagar

Hejhopp!
Idag har jag och Linnea slitit hela dagen med vår grusgång, räfsa till högar, lägga upp på en kärra, och iväg. Men nu när vi är klara så känns det så himla bra! 
Vi har precis ätit en glass var och nu är det bara till att njuta av resten av dagen!
 
 
De här bilderna är tagna för några veckor sedan, då jag var med min kompis i hennes sommarstuga :)

Kanske ska börja blogga igen?

Hejhopp!
Har suttit så länge nu och funderat på om jag ska börja blogga igen. Och jag har insett att jag faktiskt saknar det!
Jag kanske gör lite små ändringar i designen så det känns fräscht, men jag har inga planer på en hel-renovering :)

Jag har fotat jättemycket nytt och roligt i sommar som ni kommer få se, och jag hoppas ni gillar't :)

RSS 2.0